• Céleste en Rien, ondernemers in bewustzijn

The sound of inevibility

In ieder mens schuilt een onzichtbare kracht, die een grote invloed heeft op hoe je het leven ervaart. Want ongeacht je achtergrond en ongeacht je opvoeding, lijken we allemaal geboeid door wie we in essentie zijn. Waar komen we vandaan, hoe gaat het na de dood verder, en bovenal hoe kom je zo goed mogelijk door het leven.

Van jongs af aan hield Celeste zich al bezig met bewustzijnsontwikkeling, terwijl Rien op zoek was naar de ‘ziel’ van het bedrijf. Een avontuur dat in 2010 een nieuwe wending kreeg bij onze eerste ontmoeting. Beiden hadden wij onze ontwikkeling tot meesterschap voltooid. Er volgde een nieuwe fase.

Zo werden we de architecten van Bewust Leiderschap, begeleidden we talloze mensen bij de ontwikkeling van hun bewustzijn en legden de basis voor een nieuw business model. We ontwikkelden een nieuwe organisatie vorm en legden samen met anderen de basis voor een vernieuwde democr(e)atie.

5DBC werd in 2010 bij een bezoek aan Stonehenge geboren, al konden we de consequenties toen nog niet overzien. Sindsdien bouwen we er aan en doen er onze ervaringen mee op. De ‘geheime sleutel’ is onvoorwaardelijke liefde. De grootste kracht van het universum, die zich door niets of niemand laat begrenzen.

We leggen je op deze pagina graag uit, wie we zijn en wat de toepassing van 5DBC voor ons betekent.

Céleste Banning en Rien Hagenaars

Eigenaar

 • Zijn jullie verlicht?

  Mensen durven ons deze vraag bijna niet te stellen, maar we zien het ze wel vaak denken. Wij vinden dat niet vreemd, omdat het een bekrachtigd begrip is. Mensen hebben er vaak een mening over en/of vinden dat het is voorbehouden aan zeer speciale mensen op aarde. Dat zijn wij, maar dat ben jij ook 😉

  Het antwoord op deze vraag is ja. We hebben dit niveau in onszelf bereikt onder de begeleiding van een andere meester. Haar programma stelde ons in staat, om in de persoonlijkheid meester over het ego te worden en de uiterste grenzen van onze kracht te leren hanteren. Het was een fascinerende reis, waarna we nog een periode nodig hadden om daar erkenning aan te geven.

  Inmiddels ligt ook dat punt, net als de vele levens die we in en voor dit leven nodig hadden om hier te komen, achter ons. En ja, we kunnen dingen die anderen voor onmogelijk houden. Maar nog steeds moeten we eten, drinken, onze rekening betalen en genieten we van seks. Maar we weten wie we zijn, we weten wat we willen en manifesteren dat in ons leven.

  En al zijn we er niet echt, we zijn er om ook jou te begeleiden naar dit punt.

onze ‘dimensies’

 • De Werfeling

 • le Tourbillouse

 • the Wild Whirling Willow

 • Academy

 • Mystic Travel

 • Onze visie op winst

  In de algemeen bekende vorm verdienen ondernemers hun inkomen met de winst uit hun activiteiten. Nu zijn wij ondernemers, dus ook voor ons zou deze regel opgaan. Ware het niet dat wie zijn prijzen en salarissen baseert op onvoorwaardelijke liefde, dit dan ook op zichzelf moet toepassen.

  Het zou niet erg liefdevol naar anderen zijn om onszelf overmatig te verrijken, nog zou het weinig liefdevol naar onszelf zijn om te leven in armoede. 5DBC zou niet kunnen werken. Dus luidt ons motto ’tevreden is genoeg’. Het vergde een zorgvuldige afweging om vast te stellen, wat voor ons persoonlijk genoeg zou zijn.

  Nu hadden we al de rijkdom van hoge directiesalarissen en de leegte van zes jaar in de woestijn ervaren. Het bepalen van ons eigen ‘genoeg is genoeg’ salaris was leuk om te doen en niet heel moeilijk.

  Daarmee werden we ons bewust dat de winst van een organisatie, op het volgende bewustzijnsniveau helemaal geen variabele is…
  Het maakte ons tot een tevreden eigenaar.

 • Privé

  Naast collega’s zijn we in ons privé leven al bijna tien jaar elkaars geliefden. Dat was, in het begin van de samenwerking, misschien wel het meest ingewikkelde dat we ervoeren. Omdat we er als begeleider ‘niet zijn’ hebben we een hele strakke scheiding nodig, met onze vrije tijd waarin we er ‘wel zijn’. Inmiddels zijn we zo ervaren in het switchen van privé naar professional, dat we daar al lang geen hinder meer van ondervinden.

  Beiden hebben we drie kinderen, geboren in onze vorige huwelijken. Zes kinderen, met een jongste van zeventien en een oudste van dertig, die een geweldige rijkdom in ons leven vertegenwoordigen.

  Naast de tijd die we in Nederland investeren, verblijven we graag in het buitenland. Op zoek naar nieuwe locaties en bestemmingen, trekken we graag met onze rugzak en tent door de vrije natuur.

Céleste, op de GR 20 zomer 2016 Corsica, Frankrijk

Eigenaar

Read more about us…