Our history

Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe

Stel je een grote lege ruimte voor, geen kleur, geen licht, geen dingelijkheid. Deze ruimte bevindt zich ergens in ons universum. Het is de ruimte waar nieuwe zielen worden geboren. Op een dag verschijnen er twee cirkels tegelijkertijd, in deze ruimte. Ze gaan zich op een ongekende manier gedragen. Daar is onze schepping begonnen. En zo gebeurde het, dat deze twee kringen elkaar weer ontmoetten, in dit leven op Aarde, ergens in een klein kerkje in de Noordelijke Nederlanden. Ze begonnen te doen wat ze altijd al deden: wervelingen maken. Ons volgende project was geboren: Uniovision. En zo begon dit deel van hun verhaal.

 • The founders history, Céleste

 • De [/av_ iconlist_item]
 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

 • The founders history, Rien

  In 2011 voelden we de behoefte om ons bewustwordingsprogramma dieper in de alledaagse wereld van mensen te brengen. Al vele jaren werkten we op prachtige afgelegen plekken, zoals zoveel van onze collega’s. We openden ons kantoor in het centrum van Groningen. Maar het hebben van een mooi kantoor in het hart van deze stad was voor ons niet voldoende. We bleven nog steeds ongezien door zoveel mensen. Daarom hebben we in de zomer van 2017 besloten om in het centrum van Nederland een awareness experience center te bouwen met een directe toegang tot het winkelend publiek. Dit werd het Werfeling-project. In 2018 zijn we gestart met de voorbereidingen. In april 2019 tekenden we het contract, deden we onze (crowd)funding campagnes en in september 2019 openden we ons eerste centrum. Na een korte booming start komen we de menselijke crises van 2020 tegen. Het Nederlandse publiek bleek van ons concept te houden en we bleven creëren. Voor nu (2021) bevindt de Werfeling zich in een volgende fase van ontwikkeling. Het concept is door de crises heen goed gebleken en is snel gegroeid. Inmiddels hebben we een meer gestage groeifase bereikt. We verwachten dat het binnen ongeveer twee jaar (2021) zijn volwassen longlife en duurzame harmonische positie zal bereiken.

 • The Paris project

  Met onze voornamen Céleste (hemel) en Rien (niets) we hebben de Franse connectie in ons bloed.En dit is wat we voelen, onze trainingsprogramma’s in Frankrijk doen. Zoals we houden van het land, de mensen en de energie. Voor ons is het duidelijk dat we in dit land een verleden hebben. Geloof het of niet, het kan ons niet schelen. In 2012 zijn we begonnen met het doen van onze trainingsprogramma’s in de Regio Noord-Katharen. Hoewel het begon met het idee van mooi weer en lage kosten, leek het de opening van een hele nieuwe fase van ons bedrijf. Fundamentals, Elementals en Monumentals zijn allemaal voorbeelden van succesvolle programma’s die we nu al zo vaak hebben gedaan. Maar Frankrijk betekent meer voor ons. Het heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Europese geschiedenis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne bewustzijn. Onze intuïtie laat ons zien welke rol zij zal spelen in de toekomstige ontwikkeling van de Europese gewetensbeweging. Daarom moeten we er zijn, zodat we een bijdrage kunnen leveren. Het is onze bedoeling om in het centrum van Parijs nog een Werfeling-concept te bouwen, gebaseerd op 5DBC-principes. Ons project in Parijs bevindt zich nu in de tweede fase van ontwikkeling en we zijn van plan om in 2023 ons tweede bewustzijnservaringscentrum hier te openen. De basis wordt het Nederlandse Werfeling-concept, met toewijding aan de Franse markt. Compleet met tovenaarswinkel, leesconsulten, steencirkel en het Magical harttrainingsprogramma.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

 • The London project

  Onze eerste reis naar het Uniovision-project was naar de Britse zuidwestelijke regio, met Glastonbury, Stonehenge en Dartmoore als belangrijkste attracties. Afkomstig van onze twee afzonderlijke bedrijven, gebruikten we allebei het Flower of Life-symbool in ons logo. En daar stonden we dan, midden in een graancirkel die de Vesica Piscis voorstelde. De eerste twee cirkels van de bloem des levens. Dit was zeker een ‘voorteken’. Het was tijdens deze opmerkelijke reis dat de basis van 5DBC werd gelegd. Vele jaren heeft het ons gekost om de inzichten van ons bezoek aan het ‘land van de heartchakra’ te begrijpen en ermee te kunnen werken. Maar hoeveel Frankrijk ook voor ons persoonlijk betekent, zoveel betekent Groot-Brittannië voor ons bedrijf Uniovision. In onze visie was het onvermijdelijk dat de Brexit zou plaatsvinden, we geloven dat het VK een belangrijke rol speelt in de wereldgeschiedenis. Met de hoofdstad Londen op kop. Deze oude stad waar veel oude spirituele bewegingen hun wortels hebben, zal de derde cirkel in onze strategie zijn. We hebben gepland dat het Londense project de derde in lijn van Europese ervaringscentra wordt. Op dit moment bevinden we ons in de voorbereidende fase van het opbouwen van relaties en het verwerven van de verbindingen die we nodig hebben. De Londense versie van de Werfeling opent naar verwachting in 2024 zijn deuren.

Onze hartslag vandaag:

 • Mystic Travel connects the dots

  De wereld zit vol met prachtige spirituele plekken. De belangrijkste sites zijn goed bekend bij iedereen. Iedereen kent Stonehenge, Mount Shasta en de Egyptische piramides. Maar wat zijn al die andere mooie plekken in Europa? Het was op de nieuwjaarsdag van 2010 dat we besloten om onze Magical Heart-programma’s in het buitenland te gaan doen. We vonden een mooie plek in de buurt van de Pyreneeën, gerund door een Nederlandse dame, genaamd Helen, lokaal bekend als ‘de dame van het meer’. Het eerste jaar hadden we maar één abonnee, maar sinds 2012 zijn we begonnen met het doen van trainingsweken in het buitenland. Na het eerste succesvolle programma Fundamentals hebben we onze programma’s en locaties uitgebreid. Zoals in de boeken van Dan Brown (Da vinci code) waar een Europees spoor van bewustzijn werd ontdekt, waren we ons daar tot dan toe niet van bewust. Van de oceaanoevers van de Scottische Hebriden, het Portugese Monchique-gebergte in. Van de Franse Alpen tot de Italiaanse regio Florence, elk jaar voegen we nieuwe stappen toe aan ons parcours. Het stelt ons in staat om allerlei wereldwijde spirituele bewegingen te ervaren. Elke training heeft zijn eigen thema, geur, geluid, meditaties en vooral een geavanceerde inhoud. Ingebed in mooie plaatsen, onze eigen ceremoniële tenten en met geweldige vegetarische gerechten.

 • La Coeur Magique

  Al bijna tien jaar, we hebben zo veel mogelijk plaatsen in heel Europa gehuurd, dat we net zo goed een leuke plek voor onszelf hadden kunnen kopen. De komende tien jaar willen we een deel van dit geld investeren in onze eigen locatie. Dit moet een plek zijn waar we bijvoorbeeld onze Fundamentals trainingsprogramma’s kunnen uitvoeren. Maar een andere behoefte neemt toe, nu we onze activiteiten in heel Europa uitbreiden. Met de groei van onze ervaringscentra hebben we meer trainers nodig voor ons Magical Heart-programma. Naarmate we trainers uit onze eigen stroom deelnemers aan het Magical Heart-programma werven, zou een meer gecentraliseerde plaats efficiënter zijn. Een derde reden om het project ‘La Coeur Magique’ te ontwikkelen, is de mogelijkheid om een plek te hebben voor conferenties en retraites. Omdat onze vreugde van de schepping hier niet eindigt, zal het geweldig zijn om te investeren in onze toekomst. De ‘La Coeur Magique’ zal deel uitmaken van het investeringsprogramma 2022-2024 en moet zich rond 2023/2024 manifesteren.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

[av_ buttonrow_item label=’Meer over onze creaties? klik hier’ icon_select=’no’ icon=’4′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,http://’ link_target=” size=’large’ label_display=” title_attr=” color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’custom’ btn_custom_bg=’#138bc6′ btn_color_bg_hover=’ theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’custom’ btn_custom_font=’#ffffe8′ av_uid=’av-4gavar’] Meer over onze Analytics? klik hier