Investeren in bewustzijnsontwikkeling

kan met deze projecten

investering

Bij een bewuste manier van ondernemen past ook een bewuste manier van financieren.

  • Een bewust rendement

bij ondernemen zonder winst maximalisatie, hoe kan dat?

De basis van ons hele financiële business concept, is dat we het ‘hart’ in plaats van onze ‘mind’ leidend laten zijn. Wat praktisch betekent dat we intuïtief onze prijzen bepalen.

Om dit zuiver te kunnen doen, was het onvermijdelijk om het begrip winst ook vanuit het hart te benaderen. Want wie zuiver naar zijn omgeving wil kijken, zal dat ook naar zichzelf moeten doen. Hierdoor konden we ook anders naar het rendement voor investeerders kijken.
Niet langer was nettowinst een open einde, de optimale uitkomst stond ineens vast.
Daardoor blijft er meer ruimte over om aan investeerders uit te keren. En dat is interessant in tijden waarin de rente minimaal is. Natuurlijk kent dit ook een begrenzing. Want net als bij klanten, leveranciers, medewerkers en onszelf, hebben we ook hier intuïtief het optimale rendement bepaald.

Overall zijn we met 5DBC in staat, om een financiële stroom naar investeerders te hanteren, die in een natuurlijke harmonie met de rest van onze organisatie beweegt.

  • Bewuste aflossingsperiode

Een van de basisregels van bewuste creatie is dat hoe eenvoudiger de structuur is, des te groter de kracht die hij kan hanteren. Daarom vinden we het belangrijk om de looptijd van onze overeenkomst te begrenzen.

Met 5DBC beogen we sustainable te ondernemen. Daarmee bedoelen we dat er een natuurlijk evenwicht ontstaat tussen de ingaande en uitgaande stroom. Met een bewuste doorlooptijd maken we een cyclus van ontwikkeling rond en verwachten we dit natuurlijk evenwicht te hebben bereikt.

De intentie van de crowdfunding heeft zich dan voltooid en het venster naar nieuwe ontwikkelingen, kan zich op andere plekken openen.

  • Investeringsbedragen

Rien en Céleste, tijdens een training in Zuid Frankrijk

  • Hoe werkt het precies?

Wanneer je mee wilt helpen met onze financiering, dan kun je het informatie aanvraag formulier invullen.

  • Daarop versturen we je een informatie brief, waarin precies wordt beschreven hoe het werkt. Wanneer je daarmee akkoord gaat, dan kun je deze online ondertekenen.
  • Ook nemen we telefonisch contact met je op, omdat we het plezierig vinden om met onze financiers kennis te maken.

Investeren in een van onze projecten

  • Zekerheden

Wie onderneemt vanuit bewustzijn, weet dat de kracht van een intentie sterker is dan elke zekerheid die je kunt stellen. Hoe dit werkt vormt zo ongeveer de kern van ons gehele programma, we leggen het je graag uit.

Het is onze intentie om de afgesproken bedragen op de juiste tijdstippen te betalen.

We verstrekken geen zekerheden in de juridische zin van het woord.

Wel zijn we al meer dan tien jaar ondernemers, die hun hele ‘ziel en zaligheid’ investeren in de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn.

En dat blijven we doen. Want dat is het beste wat we je kunnen bieden.

  • Ben je geïnteresseerd?

Op dit moment zijn de volgende projecten beschikbaar:

Centrum Zuid Frankrijk – inschrijving open vanaf zomer 2022

Le Tourbillouse – verwacht eerste kwartaal 2023

The Wild Whirling Willow – in voorbereiding

Heb je belangstelling om ons mee te helpen, bij het realiseren van onze projecten, dan kun je ons bellen op het onderstaande nummer of een email versturen naar info@5dbc.nl

  • Hoe verlopen onze investeringsprojecten?
Centrum Zuid Frankrijk
le Tourbillouse
The Wild Whirling Willow
0

er is nog geen project geopend voor inschrijving