Le Tourbillouse

het concept van de Werfeling
in het zuiden van Frankijk

 • De Werfeling

  een magische plek
  in het hart van Utrecht
  opent deze zomer

Hier bouwen we aan de volgende plek voor Bewustzijnsontwikkeling in Toulouse

Ingetekend
0

de campagne is nog niet begonnen

ontdek de rijkdom van het investeren in een bewuste mensheid

Stel je voor een plek waar je, op een drukke zaterdagmiddag, even terug bij jezelf kunt komen. Een plek die de sfeer uitademt van rust en ruimte, zonder dat je er iets moet. Waar een winkel is met objecten die je fascineren, al begrijp je niet waartoe ze zijn bedoeld.

Je ziet er mensen die een vrolijke rust uitstralen en aandacht hebben voor elkaar. Met het Oracle field, waar die avond een lezing over een mysterieus thema wordt gehouden.

Je stapt door een poort die leidt naar een sfeervolle meditatie zaal. Daar wordt je hartelijk begroet door Céleste. Door de glazen deur zie je mensen die zich bezig houden met bewustzijnsontwikkeling. Stilletjes ga  je via de kleine poortjes en trapjes naar beneden en geniet van een fantastische kop koffie.

Je voelt het enthousiasme dat je een plek hebt gevonden, waarvan je dacht dat die alleen in films bestond. Het is de deur naar een magische ervaring in het leven van alledag.

Le Tourbillouse opent in 2023 haar deuren voor jou

Know

De Werfeling wordt het magische hart van onze activiteiten, die zich bevindt op een 1000 jaar oude krachtplek, aan de voet van de Dom. Hiervandaan leiden er verschillende poorten naar wonderbaarlijke ervaringen in je dagelijkse leven.

Act

De North gate voert naar de toepassers van Bewust Leiderschap in het bedrijfsleven.

Via de West gate kom je uit bij de mystieke en persoonlijke zoektochten naar groei en verlichting.

Onze East gate is het pad naar mensen die anderen begeleiden bij hun ontwikkeling.

En de South gate opent de deur naar het Europese trail of awareness.

Enjoy

Ontdek de kracht die uitgaat van het samen met anderen bewust creëren van nieuwe innovaties, visies en concepten. Of kom gewoon genieten van de schoonheid der dingen en de passie van mensen die zijn afgestemd vanuit hun hart.

De volgende fase in onze strategie

Na negen jaar investeren in ons landelijke Uniovision concept, is nu de volgende fase aangebroken. Want onze activiteiten krijgen een voor iedereen toegankelijk gezicht, in het hart van Nederland. Waarmee we de schoonheid van bewuste creatie, nog mooier zichtbaar kunnen maken.

Bovendien is het een plek waar je zelf kunt ervaren wat het betekent, om zonder winstmaximalisatie succesvol te ondernemen.

Ook zal deze vestiging als model voor andere toekomstige vestigingen gaan functioneren. Een plek waar we begeleiders opleiden en ze ervaring kunnen opdoen met de werking van ons concept.

Maar bovenal is deze wonderbaarlijke plek bedoeld, als een comfortabele basis, voor iedereen die meer over de magie van het leven wil ontdekken.

 • De Werfeling

  Wil je alvast de sfeer proeven?

Entree & Wizardstore

Daal de trap van af aan de Oude Gracht (overzijde Winkel van Sinkel) en voel hoe de sfeer al bij het water verandert. Via de grote groene deur, betreedt je de entréé van de Werfeling. Hier kun je eenvoudig aanmelden voor events en opleidingen, cadeaukaarten krijgen en nog veel meer leuke dingen.

Onder een ‘schattig’ poortje door kom je in The Wizard Store. Dat is een unieke winkel, waar we artikelen aanbieden die te maken hebben met echte magie. Waarbij het assortiment varieert van boeken, geometrische objecten, special items en van leuke kleine hebbedingetjes tot mooie cadeaus.

Maar misschien we het bijzonderste in ons assortiment, zijn de bekrachtigde magische objecten.

Fascinerend in je huiskamer en ‘must haves’ voor wie zich serieus bezig houdt met bewuste creatie. Bovendien kun je via de West en South gate het werken hiermee, zelf ontdekken. 

want daarom

Binnenplaats & Library 

Vanuit de Wizard store betreed je de ‘binnenplaats’. Dit is een prachtige gewelfde ruimte, waar je sfeervol kunt genieten in een heerlijke energie. Bijvoorbeeld om even rustig te zitten werken, te lachen om het Oracle Field, of te luisteren naar een inspirerende lezing.

Het Oracle field is een wat mysterieuze plek, waar je regelmatig The Oracle kunt ontmoeten. Wanneer ze er wijsheden in de vorm van cookies, op luchtige wijze aanbiedt. Ontdek haar magie bij een koffieprut-energielezing en wie weet ‘are you the one‘.

Op zo een plek mag de Library natuurlijk niet ontbreken. Daarom is er voor de liefhebbers een prachtige collectie met essentiële boeken. Zowel voor kopers als voor leners is er van alles in huis.

Met een prachtige werktafel en een comfortabele zitplek, om heerlijk weg te drijven in jouw mystieke werkelijkheid.

Gates en Meditatiezaal

Aan de ‘binnenplaats’ liggen de gates naar onze verschillende opleidingsprogramma’s.

Je kunt hier als bezoeker zomaar oog in oog komen te staan met deelnemers en begeleiders, van verschillende pluimages. Maar laat je daardoor niet afleiden, ze zijn best aardig en zien er vaak heel gewoon uit.

Hoe cool zou het zijn, om ze gewoon te vragen wat ze doen? Of misschien nog leuker, samen met ze door een ‘gate’ te gluren. Echter pas op, we hebben je gewaarschuwd. Want voor je het weet vind je het zo leuk, dat je zelf ook in een Werfeling belandt.

Meditatie is bij ons een middel en geen doel op zich. Want wie zijn bewustzijn ontwikkelt, doet dat bij ons in de persoonlijkheid. Daarin speelt het lichaam een sleutelrol. Daarom maakt meditatie deel uit van veel van onze programma’s.

Dat neemt niet weg dat meditatie ook heerlijk ontspannend kan zijn. Daarom organiseren we regelmatig, in onze prachtige meditatiezaal events met open inschrijving.

Investeren in de Werfeling

is investeren in de toekomst van de mens

Met 5DBC veroorzaken we werfeling

Onze zoektocht naar de werking van het menselijk gedrag, opende de deur naar een revolutionair business concept.
Dat passen we hier toe. Daarmee kunnen we De Werfeling gebruiken als prototype voor meer publiciteit.

Het is een businessconcept waarin niet winstmaximalisatie, maar het hart leidend is.

Wellicht klinkt dat vreemd, maar de manier waarop we dat doen is super eenvoudig en innovatief.
Daarom nodigen we je graag uit, om zelf te komen kijken hoe het werkt.

Een van de voordelen is dat we een mooi rendement aan investeerders kunnen bieden.

Lees hier ons artikel over investeren in de mensheid.

 • Crowdfund Campagne

Wij geloven dat dit project sterker wordt, naarmate het breder wordt gedragen. Daarom is crowdfunding voor ons een mooie vorm van financiering. Deze middelen zullen we gebruiken voor het financieren van de verbouwing en inrichting.

Daarbij kun je denken aan het restaureren van de gewelven, glazen deuren en een fraaie betimmering. Hiermee creëren we een unieke plek in Utrecht.

De totale investering die we van plan zijn te doen bedraagt € 100.000.

Van dit hebben we bijna € 30.000 met onze campagne opgehaald.

In het overige deel, voorzien we vanuit eigen middelen.

 • Voor hoeveel kun je meedoen?

Groot en klein, we zijn met iedereen blij. Dus kun je al meedoen vanaf € 50 en ligt het plafond bij € 35.000.

Wat kengetallen

Omzet intentie

240.000 per jaar

Crowdfunders vergoeding

6 procent per jaar

Pay back period

4 jaar

Wat je er voor terug krijgt?

naast rendement en terugbetaling, hebben we leuke extra’s.

 Crowdfunders krijgen een mooi cadeau artikel uit het assortiment van de Wizard Store.

Ook wacht er iets lekkers in het Oracle field, met als je het leuk vindt, een ‘koffieprut’ energielezing

Gekoppeld aan je inleg krijg je een give-away-card op je eigen naam. Daarmee kun je aan anderen, deelnamekorting schenken.

We verloten onder de investeerders een aantal gratis verzorgde ‘crowdfunders mystieke reizen’.

 Eens per jaar nodigen we alle crowdfunders uit voor een bijeenkomst. Daarin geven we een update over onszelf en ons vakgebied.

Je krijgt een eigen ‘leaf’ in een grote Flower of Life op de muur. Waardoor je als funder zichtbaar bent en profiteert van ons krachtenveld.

HELDEN VAN EEN NIEUWE ECONOMIE

investeren in de mensheid